Groepslessen: klanten vertellen

Sara Van Guyse

77 jaar – reeds 10 jaar lid – deelneemster  fitness 50+ lessen

10 jaar geleden ben ik samen met mijn man gestart met fitness. We waren net op pensioen en wouden toch graag fit en vitaal blijven. We zijn toen gestart in Topform Fitness en na 10 jaar gaan we nog steeds wekelijks 2 keer sporten. We volgen mee de lessen 50+ fitness op maandag en donderdag.  We blijven met veel plezier komen omdat we merken dat we soepel en gezond blijven en veel meer energie hebben door te fitnessen. We genieten ook van de vriendelijke en gemoedelijke sfeer  in Topform. We hebben ondertussen echte vriendschappen opgebouwd met de andere sporters van de groep. Het is iedere week uitkijken naar de kop koffie na het sporten met de vriendinnen van de fitness!

Oliver Naesen

26 jaar – 3 jaar lid – professioneel wielrenner – krachttraining

Als aanvulling bij mijn fietstrainingen was ik op zoek naar een fitness om specifieke krachtoefeningen te doen voor de benen. Bij Topform vind ik alle toestellen terug die ik nodig heb om mijn schema’s af te werken. Ik kom hier graag trainen omdat er een gemoedelijke sfeer heerst en ik helemaal mijn ding kan doen. Ik merk duidelijk dat mijn fitness trainingen opleveren tijdens de wedstrijden. Vooral bij  korte intensieve inspanningen merk ik veel winst. Voor mij maakt fitness een essentieel deel uit van mijn voorbereiding op het seizoen. Tijdens de winter plan ik 2 tot 3 trainingen in per week, tijdens het wielerseizoen probeer ik mijn fitness ook te onderhouden. Ik kan het iedere gemotiveerde sporter zeker aanraden!

Freddy De Groote

61 jaar – gepensioneerd kraandrijver – 13 jaar lid – fitness en spinning

Ik ben begonnen met fitness omdat ik door mijn zittend beroep nood had aan meer beweging. Mijn doel was om mijn conditie te verbeteren en ook enkele kilo’s te vermageren. Door te fitnessen ben ik blijvend 10 kg vermagerd. Ik heb nu ook veel meer energie als vroeger. Het sporten zorgt ervoor dat ik weer volop kan genieten van beweging. Topform Fitness was de club dichtste bij en ik ben daar zeer vriendelijk ontvangen. Al snel leerde ik andere sporters kennen en werd het sporten een gezellige bezigheid. Ik kan sporten aan mijn eigen tempo en niveau en krijg steeds goed advies van de uitbaters. Ik volg ook al jaren wekelijks een les spinning en dan geeft me veel voldoening. Ik zou het sporten niet meer kunnen en willen missen!

Marijke De Pessemier

60 jaar – brugpensioen – 1 jaar lid – 20 kg vermagerd

Ik ben in Topform Fitness gestart omwille van medische redenen. Mijn dokter had mij aangeraden meer te bewegen omdat ik diabetes type 2 heb en kampte met overgewicht. Samen met Liebert (uitbater) ben ik begonnen een aangepast programma af te werken. Hij gaf me oefeningen aangepast aan mijn niveau en volgt mij ook van nabij op. Week na week verbeteren mijn prestaties en scoor ik beter en beter tijdens metingen en testjes. Ik doe wekelijks 3 cardio-trainingen en ben reeds 20 kg vermagerd op een periode van 8 maand. Het grootste verschil echter merk ik qua conditie. Ik voel ongelofelijk veel vooruitgang op het vlak van uithouding, souplesse en mobiliteit. Als ik begon met fitness was dat voor mij echt een opgave maar nu kan ik zeggen dat ik het echt graag doe! Mijn dokter had gezegd dat ik normaal een operatie moest ondergaan aan beide knieën maar door te sporten is dit nu niet meer nodig.  Ik ben blij dat ik Topform heb leren kennen!

Reserveer nu online!

Openingsuren:

Maandag t.e.m. vrijdag
9u – 12u30 en 17u – 22u
Zaterdag
9u – 12u30
Zondagen en feestdagen
Gesloten

Agenda:

14-20 NOV VOORDEELWEEK KLANTEN

2 november | 2016|0 Comments

19-20 NOV OPENDEURWEEKEND TOPFORM FITNESS

2 november | 2016|0 Comments

Groepslessenrooster

MAANDAG:
GROEPSFITNESS 50+
09.30u-10.30u
BBB
20u-21u
SPINNING BASIC
21u-22u
DINSDAG:
SPINNING
19.30u-20.30u
STEP AEROBIC
20.30u-21.30u
WOENSDAG:
EASY SPINNING (+BBB)
19.30u-20.30u
ZUMBA
20u-21u
SPINNING
20.30u-21.30u
DONDERDAG:
GROEPSFITNESS 50+
09.30u-10.30u
SPINNING
20u-21u